Yhteystiedon lisääminen

1. Valitse vasemmalla valikossa Yhteystiedot.
2. Paina Lisää yhteystieto -painiketta, jolloin aukeaa Yhteystiedon syöttö -lomake

""

Voit valita syötätkö henkilön yhteystiedon vai palvelun yhteystiedon.

3. Lisää tiedot yhteystietojen syöttölomakkeelle

Henkilöiden yhteystietojen syöttölomakkeessa on neljä aihe-aluetta: perustiedot, henkilön työtehtävät ja toiminta-alue, avainsanat ja työtehtäviin liittyvät lisätiedot.

Perustiedot

Täytä tähän vähintään vaadittavat tiedot: työntekijän nimi ja sähköpostiosoite. Jos työntekijällä ei ole työsähköpostiosoitetta, niin lisää tähän seurakunnan yleinen sähköposti (esim. esimerkkilänseurakunta@evl.fi). Postiosoitteeseen syötetään joko posti-tai käyntiosoite.

Työntekijän kuva tulee olla 200x200px kokoinen.

Henkilön työtehtävät ja toiminta-alue

Täytä vähintään henkilön nimike. Valitse seurakunta tai seurakunnan alue, jossa työntekijä työskentelee.

Seurakunnan, Palveluyksikön tai Työtehtävän tarkemman kuvauksen perusteella voidaan luoda listauksia työntekijöistä, esim. papit, diakonit, leirikeskustyöntekijät jne. Pyri täyttämään ainakin nämä tiedot huolellisesti, jotta voit myöhemmin luoda niiden avulla listauksia tarpeen mukaan. Jos valikosta puuttuu jokin yksikkö tai tehtäväalue, se voidaan kertoa avainsanan avulla ja myös listauksia voi tehdä avainsanoilla.

Avainsanat

Lukkarissa käytetään avainsanoja pääasiassa vain listaussivujen tekemiseen. Lisää työntekijälle siis avainsana vain, mikäli teet listaussivun avainsanojen avulla. Paina aina Enter tai Lisää-painiketta lisättyäsi yhden avainsanan.

Työtehtäviin liittyvät lisätiedot

Ensimmäiseen tekstikenttään voi laittaa lyhyen tiedon työntekijästä esim. lyhyen kuvauksen henkilön työtehtävistä, tavoitettavuudesta, virkavapaasta tms. Tämän osion teksti näkyy kaikkialla, missä yhteystieto on nostettu.

Alempana on suurempi vapaa tekstikenttä, jossa työntekijä voi kertoa tarkemmin työstään. Tämän kentän tiedot näkyvät sivuston lukijalle vain linkkiä painamalla.

""

Palveluiden yhteystiedoille on suppeampi määrä kenttiä, joista pakollinen on ainoastaan palveluyhteystiedon nimi.

4. Julkaise yhteystieto

Kun olet täyttänyt lomakkeen, klikkaa lomakkeen alaosassa olevaa tallenna-painiketta. Luomasi yhteystiedot tallentuvat ja palaat yhteystietojen hallintanäkymään.