Yleiset ohjeet verkkoviestintään

Tähän osioon on koottu ohjeita ja vinkkejä hyvän verkkoviestinnän tekemiseen ja seurakunnan sivuston kehittämiseen. Katso linkkilistaus alta. 

Kriisiviestintä

Kriisiviestintään kannattaa varautua etukäteen. Kriisin kohdatessa saat viestintäapua Kirkon viestinnästä. 
Lue lisää kriisiviestinnästä Lukkarissa

Lukkarin rakkautta -blogi

Lukkarin tekijöiden omassa blogissa jaetaan vinkkejä ja kokemuksia verkkosivuista ja niiden kehittämisestä. Kirjoittajaksi voi ilmouttautua kuka tahansa Lukkarin parissa töitä tekevä.
Siirry blogiin

React and Share

React and Share -palvelu mahdollistaa sivuston verkkosisältöjen laadun parantamisen. Seurakunnat voivat hankkia palvelun Kirkkohallituksen neuvottelemalla hinnalla, jos riittävä määrä seurakuntia ilmoittautuu mukaan. Lue lisää React and Share-palvelusta ja katso esittelyvideo.  

Mittaa ja kehitä verkkosivuja React & Share-palvelun avulla  

Seurakuntien on mahdollista hankkia Lukkarin neuvotteleman puitesopimuksen puitteissa React & Share-palvelu, joka kannustaa verkkosivuilla kävijää antamaan palautetta sivuista ja jakamaan niitä eteenpäin helposti. React and Share on avuksi verkkosisältöjenne mittaamisessa, priorisoimisessa ja kehittämisessä. Palvelu auttaa pitämään huolen siitä, että verkkosivut ovat aidosti hyödyksi ja palvelevat sivuilla vierailevia.  React & Share on kirkossa käytössä muun muassa Kirkko ja kaupunki -lehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä, sekä laajasti käytössä erilaisissa julkisissa palveluissa, kuten THL:llä, Tullilla ja Poliisilla.

Seurakuntien on mahdollista hankkia kohtuullisella kustannuksella React & Share-palvelu verkkosivuilleen, jos tarpeeksi monta seurakuntaa lähtee mukaan palvelun käyttäjiksi. Kun palvelu on käytössä verkkosivustolla, kävijä voi antaa sivuista palautetta reaktio- ja palautepainikkeiden kautta. Palautteiden raportit voi tilata suoraan sähköpostiin, ja isoimmat seurakunnat/yhtymät voisivat seurata ja käsitellä palautteita palvelun työkaluilla.

Mikäli olet kiinnostunut tämän palvelun hankkimisesta verkkosivustollenne, ota yhteyttä reeta.kujanpaa(at)evl.fi 

Lue palvelun esittely tästä 

Katso React & Share-palvelun esittelyn videotallenne

Katso React and Share -palvelun esittely