Vanhat verkkokoulutukset

Vanhoissa verkkokoulutuksissa käsitellään erilaisia aiheita aivan perusteista, kehittyneemmille käyttäjille. 

Voit siirtyä katsomaan verkkokoulutuksia Youtubeen »

Verkkokoulutusten avulla pääset osallistumaan Lukkarin käyttökoulutuksiin missä ja milloin vaan.

Koulutus toteutetaan Youtube-suoratoistovideona. Voit siis seurata koulutusta omalta työpisteeltäsi.
Koulutuksissa käydään läpi yksi asiakokonaisuus kerrallaan.

Koulutusta varten tarvitset

  • Tietokoneen, jolla pääset seuraamaan Youtube.com suoratoistovideota (streamia). Jos pystyt katsomaan Youtube-videota tietokoneellasi, pystyt seuraamaan myös Youtuben suoratoistovideota. Voit testata etukäteen jotain toista Youtuben suoratoisto-videota.
  • Kuulokkeet tai kaiuttimen, jotta kuulet koulutuksen äänet.

Kysymysten esittäminen 

Voit lähettää kysymyksiä etukäteen koulutusta varten. Lähetä ne osoitteeseen aku.sonninen(at)evl.fi. Vastaamme niihin koulutuksen aikana sopivassa kohdassa. 

Suoran videolähetyksen ajan voi lähettää kysymyksiä kouluttajille. Koulutuksen materiaaleista löytyy vastaukset moniin kysymyksiin jo valmiiksi. Jos koulutuksesta jäi jokin yksityiskohta ohi, voit palata siihen koulutuksen kotitehtävää tehdessä.
Toinen koulutuksen vetäjistä lukee kysymyksiä ja esittää kysymykset lähetyksessä sopivassa välissä.

Voit lähettää kysymyksiä lähetyksen aikana:

  • Lyncin  välityksellä. Koulutusta varten järjestetään Lync-palaveri, johon voit liittyä omalta koneeltasi. Jos koneellesi ei ole asennettu Lync-ohjelmaa, voit osallistua Lync web Appin avulla. Ohje web appin käyttöön. Lähetämme Lync-kokoukseen kutsun halukkaille. Jos haluat osallistua koulutuksen Lync palaveriin, lähetä sähköpostia osoitteeseen aku.sonninen@evl.fi

Muista, että videossa on n. 30 sekunnin viive, joten kysymykset eivät tule kouluttajille samalla hetkellä kun kirjoitat ne Lynciin tai Youtuben viestikenttään.

Lopuksi

Lopussa voimme käydä Lukkariin liittyviä yleisiä kysymyksiä läpi, joihin pyrimme vastaamaan aikarajojen puitteissa. Voit halutessasi jäädä kysymään kysymyksiä tai kuuntelemaan muiden esittämiä kysymyksiä ja niihin tulleita vastauksia.

Tervetuloa mukaan!