Ilmoittautumista vaativat tapahtumat

Ilmoittautumistietojen kotipaikka on Tule mukaan -osiossa. Ilmoittautumista vaativien tapahtumien listaus näkyy myös Tapahtumahaun sivulla. Etusivulle on hyvä linkittää ajankohtaiset ilmoittautumisasiat.

Ilmoittautumista vaativat tapahtumat syötetään tapahtumakalenteriin. Syöttölomakkeella on linkkipaikka ilmoittautumislomakkeen linkitystä varten. Nämä ilmoittautumista vaativat tapahtumat tulevat automaattisesti näkyviin ilmoittautumista vaativien tapahtumien listaan.

Anvisningar på svenska hittar du här!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kaksi tapaa ilmoittautumistietojen kokoomasivuksi

Yksittäisten ilmoittautumista vaativien tapahtumien tai retkien lisäksi ilmoittautumisia on myös esim. rippikouluun ja isoskoulutukseen ym. Jos kaikki ilmoittautumisiin liittyvät tiedot halutaan koota samalle sivulle, voidaan se toteuttaa kahdella vaihtoehtoisella tavalla:

  • Tule mukaan pääsivulle listautuvat kaikki ilmoittautumista vaativat tapahtumat. Lisäksi tällä sivulla voi olla muuta tietoa ilmoittautumiskäytännöistä ja nostoja esim. rippikouluun ilmoittautumisista ym.
  • Jos ilmoittautumisiin liittyvää sisältöä on paljon ja Tule mukaan pääsivua halutaan käyttää muunlaisten asioiden nostamiseen, voidaan ilmoittautumisasiat tehdä omaksi alasivuksi.
    • Päätoimittajan oikeuksilla voi poistaa ilmoittautumista vaativien tapahtumien listaus näkyvistä pääsivulla. Klikkaa jakoavaimen kuvaketta ilmoittautumista vaativien tapahtumien listausportletista. Valitse määritykset. Klikkaa näkyvissä kohdasta "ei näkyvissä" ja tallenna.
    • Luo uusi alasivu Tule mukaan -osioon (mahdollista myös Info ja asiointi -osioon). Valitse sivumalliksi "2.09 Tule mukaan etusivu".
    • Kokoa sivulle kaikki ilmoittautumisiin liittyvät tiedot ilmoittautumista vaativien tapahtumien listauksen lisäksi ja linkitä sivu etusivulle.