Tilat -listauksen luominen

Jos seurakunnan tai seurakuntayhtymän alueella on paljon saman tyyppisiä tiloja (esim. useampia kirkkoja, kappeleita, seurakuntakeskuksia ja/tai leirikeskuksia jne.), kannattaa tehdä Tilat -listaus. Tilat -listauksessa ryhmitellään saman tyyppiset tilat ryhmiksi tilan tyypin mukaan. Tilat -listaus näkyy vasemman reunan navigaatiossa ja se helpottaa käyttäjää löytämään etsimänsä tilan.
Tilat -listaukset eivät siis ole pakollisia vaan ne luodaan tarvittaessa.

Luo Tilat -listaus

1. Kirjaudu sisään Lukkariin muokataksesi sivuja.

2. Siirry Kirkot ja tilat -sivulle.

3. Luo uusi ryhmä Tilat -listauksiin tekemällä uusi alisivu Kirkot ja Tilat -sivulle. Käytä 1.08 Tilojen ja paikkojen listaus sivuvalikolla -sivupohjaa.

4. Nimeä sivu ryhmän sisältöä kuvaavaksi esim. Kirkot ja kappelit tai Leirikeskukset jne.

5. Syötä lyhyt kuvaus listaussivusta (eli samantyyppisistä tiloista), jota olet luomassa.

6. Klikkaa näkymän alareunasta Julkaise ja siirry luodulle sivulle -painiketta.

""

7. Tämän jälkeen voit siirtyä lisäämään tilojen omia sivuja äsken tekemäsi listaussivun alisivuiksi. Katso ohjeet tilan oman sivun luomiseen:
    ila -sivun luominen

8. Lopuksi on tärkeää, että määrittelet tila-listauksessa näytettävät tilat valitsemalla haluamasi tilan avainsana. Suosittelemme, että käytät vain yhtä avainsanaa listausta kohti. Vaikka Kirkot ja kappelit listaukseen voisi valita sekä "kirkko" ja "kappeli" -avainsanat, niin on hyvä valita vain toinen, jotta on helpompi välttää virheitä. Jotta tila näkyy tässä listauksessa, tulee tilan omalla sivulla olla tilan tiedoissa tämä avainsana.

Listaus-sivulla on portletti, jossa on rataksen kuva. Tästä pääset määrittelemään sivulla näkyvät tilat.

9.

Sinulla ei ole tarvittavia rooleja tähän portlettiin.