Uuden sivun luominen ja sivurakenteen hallinta

Uusia sivuja voi luoda Lukkarissa rajattomasti. Uuden sivun voi luoda alasivuksi tai rinnakkaiseksi sivuksi sille sivulle, jolla juuri olet. Lukkarissa ei ole sivustorakenteen hallintaa erikseen, joskin näitä ominaisuuksia kehitetään. Tällä hetkellä päätoimittaja-oikeuksilla näkee sivukartan. Alasivujen järjestystä voi muokata mutta sivujen hierarkiaa ei voi muokata eikä sivuja voi siirtää pääosiosta toiseen. Sen sijaan kaikkia luotuja sisältöartikkeleita voi siirtää sivuilta toiselle tai näyttää jopa samaa sisältöä usealla sivulla.

Ohjeet

Alasivun luominen

Sivumallin valinta

Sivumallin vaihtaminen ja sivun poisto

Sivujen järjestys ja piilotus

Sivun nimen ja otsikon muokkaus

Sisältöartikkeleiden muokkaus ja siirtäminen

Sivukartta ylläpitonäkymässä

Kadotitko luomasi sivun?

Luotu sivu tulee aina näkyviin navigaatioon eli valikkoon, jos käytössäsi on sivumalli, jossa näytetään navigaatio ja jos et ole erikseen piilottanut sivua navigaatiosta. Kun alasivuja luodaan osioihin, joissa ei käytetä navigaatiota (esim. Osallistu), sivun luonnin yhteydessä kannattaa sivun valikkonimi kirjoittaa muistiin (esim. yhteisvastuukeräys). Sivu löytyy loogisesta osoitteesta /osallistu/yhteysvastuukerays. Sivun linkittyminen pääsivulle tulee hoitaa linkkilistausten avulla.

Vinkki kadonneiden sivujen etsimiseen

Päätoimittaja-oikeuksilla Työkalut-valikosta löytyy sivukartta. Näkymään listautuvat kaikki sivut, myös navigaatiosta piilotetut sivut.

Sinulla ei ole tarvittavia rooleja tähän portlettiin.