Mahdollisuus tilata ulkopuolinen saavutettavuusauditointi Eficodelta

Jos ette ole vielä aloittanut työtä sivustonne saavutettavuuden korjaamiseksi, niin nyt on hyvä aika aloittaa. Tutustu ensiksi Lukkarin saavutettavuusohjeisiin: https://lukkariohje.evl.fi/kayttoohjeet/saavutettavuusohjeet-2019

Kaikkien Lukkari-seurakuntien sivustojen tulisi olla saavutettavia 23.9.2020 mennessä, ja jokaiselta seurakunnalta tulisi tuolloin myös löytyä saavutettavuusseloste sivuiltaan.

Lukkariohjeessa olevien ohjeiden lisäksi, saatatte kaivata ulkopuolista saavutettavuusauditointia joka helpottaa sivuston ja sisällön saavutettavuuden tilan arvioimista. Kirkon viestintä vastaa Lukkari-alustan teknisestä saavutettavuudesta, mutta sisällön saavutettavuus on seurakunnan omalla vastuulla.

Jos tarvitsette apua  saavutettavuuden arviomisessa, voitte tilata saavutettavuusarvoinnin Eficoden kokeneilta saavutettavuusasiantuntijoilta.

Eficoden seurakunnille tarjoamien saavutettavuusarviointien hinnat:

• Arviointi, suppea: 2 200 €
  • Arviointi, laaja:  3 400 €
  • Korjausten tarkistus: 500 €
  • Saavutettavuusseloste: 500 €
  • Koko päivän koulutus: 1 600 €

Eficoden puolella yhteydenotot: Raino Vastamäki (sähköposti: etunimi.sukunimi@eficode.com) Sopiiko teidän seurakunnalle suppea vai laaja arviointi, kannattaa käydä yhdessä Eficoden kanssa läpi. Tuloksista valmistuu tulosraportti, jonka Eficode käy kanssanne yhdessä läpi. Lisätietoja saavutettavuusasioissa: Mimosa Lankinen (sähöposti: etunimi.sukunimi@evl.fi)