Pikkusivuston päävalikko

Pikkusivuston päävalikko on yksinkertainen tekstivalikko. Voit luoda päätason sivuja lisää ja samalla lisätä uusia linkkejä päävalikkoon. 

Luo sivu päävalikkoon seuraavan ohjeen avulla:

1. Siirry etusivulle

2. Valitse Työkalut-valikosta Luo uusi sivu

3. Luo uusi sivu lisäämällä sivun nimi, kuvaus ja valitsemalla sivumalli, sen jälkeen valitse valintanapeista "Luo uusi sivu samalle tasolle nykyisen sivun kanssa" ja paina Julkaise ja siirry luodulle sivulle.

Päävalikkoon ei saa tällä hetkellä luotua sivuja normaalin sivun luomistyökalun kautta käyttäjäoikeus-rajauksen takia ja päävalikon sivut voi luoda vain Liferay-ylläpidossa. Ohjeet siihen alla.

1. Avaa liferay ylläpito yläreunaan harmaasta palkista valitsemalla Ylläpito-valikosta Sivut. ( Jos yläreunan harmaa valikko ei näy, pyydä lisää käyttöoikeuksia sivuston ylläpitoon osoitteesta lukkariohje@evl.fi)

2. Asetukset avautuu oletuksena niin, että "Julkiset sivut" - kohta on valittuna asetuksissa. Jos ei ole, niin valitse Julkiset sivut. 

3. Paina "+Lisää sivu" sivun yläreunasta, syötä uuden sivun nimi Sen jälkeen valitse yksi pikkusivuston sivumalleista listan alareunasta, 11.03, 11.04 tai 11.05. Ja sen jälkeen valitse "Automaattisesti hyväksy muutokset tälle sivumallille." ja paina lopuksi Lisää sivu.

 

 

Sinulla ei ole tarvittavia rooleja tähän portlettiin.