Tapahtumien hallinta Lukkarissa

Tapahtuma voi olla yksipäiväinen tai monipäiväinen, kertaluonteinen tai toistuva. Tapahtumia hallinnoidaan vasemmalla olevasta valikosta, kun olet Lukkarissa muokkaustilassa eli kirjautuneena sisään.

Alta pääset katsomaan ohjeet tapahtuman lisäämiseen, tapahtuman muokkaamiseen, tapahtuman poistamiseen, sekä tietoa tapahtumien arkistoinnista.

Huom! Jos seurakunnassasi on otettu käyttöön tapahtumien ylläpitorajapinta ja tapahtumat siirtyvät Katrinasta tai Primestä suoraan Lukkariin, myös tapahtuman tietojen muokkaus tulee tehdä Katrinassa tai Primessä.

Kuvat siirtyvät Lukkarin tapahtumiin Katrinasta, mutta toistaiseksi vielä eivät Primestä.

• Jos käytössä on Katrina, tapahtumien kuvat pitää lisätä Katrinassa. Lukkarin kautta lisätty kuva katoaa, jos kuvaan tekee muutoksia Katrinassa.
  • Jos käytössä on Prime, tapahtumien kuvat täytyy käydä lisäämässä Lukkarin tapahtumien hallinnassa.

Tapahtuman merkitseminen striimi- tai hybriditapahtumaksi onnistuu toistaiseksi vain tapahtumissa, jotka on luotu Lukkarin omassa tapahtumahallinnassa. Katrinassa tämä tulee mahdolliseksi vuonna 2022, Primen kanssa neuvottelut vastaavasta toteutuksesta ovat vielä kesken. Jos siis seurakunnassa on käytössä Katrinan tai Primen rajapinta ja striimien merkitseminen halutaan ottaa käyttöön, tapahtumat täytyy poikkeuksellisesti luoda Lukkarissa. Toinen vaihtoehto on jatkaa tapahtumien luontia vanhaan malliin ja odottaa Katrinan ja Primen päivityksiä.