Sisällön poistaminen

Jos haluat tyhjentää Sisältö-portletin, paina roskatynnyripainiketta (roskakorin kuvake ). Jos sivulta näyttää häviävän kaikki muutkin tiedot, päivitä sivu (painamalla CTRL+F5), niin muut tiedot palaavat sivulle. 

Huom. Sisältö-portletin sisällön poistaminen tyhjentää sen vain kyseisestä portletista kyseessä olevalla sivulla. Itse sisältö ei poistu järjestelmästä ja se näkyy normaalisti muilla sivuilla, joihin se on nostettu. Myöskään sivun poistamisen yhteydessä sisältö ei poistu järjestelmästä. Sisällön lopullinen poistaminen järjestelmästä tapahtuu artikkelin hallinnan kautta (päätoimittaja-oikeuksilla).