Kirkon yhteisten linkkien lisääminen

Kirkon yhteiset linkit -valikosta voit valita valmiita linkkejä kirkon yhteisiin sisältöihin.

Valikko löytyy Lisää uusi linkki -linkin vierestä. Yhteisiä linkkejä voivat luoda lukkaritiimin lisäksi ns. vastuukäyttäjät. Yhteisiä linkkejä päivitetään ja poistetaan tarpeen mukaan. Esimerkiksi päättyneen kampanjan linkki poistetaan keskitetysti Lukkarista. Tällöin se poistuu myös seurakunnan sivulta.

Esikatselua ei valitettavasti ole mutta linkkien nimen ja linkkien esittelysivun tai kampanjaohjeiden avulla linkin valinta onnistuu.

Voit lisätä yhteisen linkin sivulle tai tallentaa sen paikallisena kopiona (rasti ruudussa oikeassa yläkulmassa). Paikallisen kopion voi tallentaa esim. silloin kun haluat vaihtaa linkin osoitteen mutta käyttää linkin kuvaa. Jos tallennat paikallisen kopion linkistä, pääset muokkaamaan linkkiä tallennuksen jälkeen.

""