Virkatodistuslomake

Kaikilla Lukkarissa mukana olevilla seurakunnilla on valmiina oma virkatodistuksen tilauslomake. Se löytyy osoitteesta https://lomakkeet.evl.fi/sinun-seurakuntasi/virkatodistus.

Lomakkeen käyttöönotto

Kun haluat ottaa sähköisen virkatodistuslomakkeen käyttöön, lähetä seuraavat tiedot Itsepalvelupisteen kautta Lukkari-tukeen:

  1. Sähköpostiosoite tai sähköpostiosoitteet, johon haluatte lähettää täytetyt virkatodistuslomakkeet
  2. Verkko-osoite, joka vie esimerkiksi 'Info ja asiointi' -osion alasivulle jolla kerrotaan tarkempaa tietoa virkatodistuksen tilaamisesta.

Virkatodistuksen tilaamisesta kannattaa lisätä tarkempaa tietoa mm. tilaamisen kustannuksista (esimerkiksi 'Info ja asiointi' -osion alasivu) virkatodistuksen maksut. Lisää kyseiselle sivulle myös linkki virkatodistuslomakkeeseen. Virkatodistuksen linkki on muotoa https://lomakkeet.evl.fi/sinun-seurakuntasi/virkatodistus (vaihda oman seurakunnan nimi osoitteeseen). 

Esimerkkinä sivu Ylä-Savon virkatodistuslomakeLinkki avautuu uudessa välilehdessä, jossa kerrotaan virkatodistuslomakkeen käytöstä 'Info ja asiointi' -osion alasivulla.

Virkatodistuslomake ei sijaitse seurakunnan sivustolla, vaan se sijaitsee suojatulla sivustolla https://lomakkeet.evl.fi.

 

Huom! Vaikka sivusto on TLS-suojattu, lomakkeella ei voida kysyä käyttäjän henkilötunnusta, koska tiedot lähtetään sähköpostilla.