Responsiivisen iframen upotus

Lukkarin content-portlettiin on mahdollista upottaa jokin muu sivu iframe-elementin avulla. Oheisessa esimerkissä näytetään miten Oulun seurakuntien Vapaaehtoistyö.fi-sivun upotus on toteutettu, mutta samaan tapaan minkä tahansa upotuskoodin voi liittää content-portlettiin koodinäkymässä.

 

Kun olet haluamasi content-portletin muokkausnäkymässä, klikkaa Koodi-nappia siirtyäksesi koodinäkymään.

 

Kun koodinäkymä on aktiivinen, muuttuu editorin näkymä tekstimuotoon. Tekstin sekaan voi liittää upotuskoodeja, esim. iframe-elementtejä. Yllä olevassa näkymässä Vapaaehtoistyö.fi-upotus on jo lisätty koodiin. Upotuskoodi on muotoa:

 

<iframe height="600" src="https://www.vapaaehtoistyo.fi/oulu" style="border: currentColor; border-image: none;" width="100%"></iframe>

 

Esimerkin iframen korkeus on 600 pikseliä ja leveys määräytyy ikkunan leveyden mukaan. src=" " -kohtaan syötetään upotettavan sivun osoite, esimerkissä näkyy Oulun Vapaaehtoistyö.fi sivun osoite.

HUOM! Tekstieditori ei näytä sivun upotusta oikein, vaan voit katselmoida upotusta julkaistuasi content-portletin sisällön Julkaise-nappia painamalla.

Sinulla ei ole tarvittavia rooleja tähän portlettiin.