Kampanjat ja muu ajankohtainen Lukkarissa

Tällä sivulla kerrotaan Lukkarin yhteisistä ajankohtaisista sisällöistä.

#forgivemoji

Kirkon aloitteesta käynnistyneessä kampanjassa etsitään anteeksantoa ja sovintoa kuvaavaa emojia.  Kampanja-aika on 15.8.-15.11.2019.

Kolmen kuukauden kampanjan aikana haastetaan yleisöä suunnittelemaan sovintoa kuvaavaa emojia ja äänestämään suosikkiaan. Ehdotuksista valitaan yksi, joka lähetetään kansainväliselle emojeja hallinnoivalle yhteisölle ehdotuksena. Tavoitteena on, että emoji hyväksytään kansainväliseen emojivalikoimaan. Lisätietoa löytyy Sakastista ja kampanjan verkkosivustolta.

Hääyö.fi

Hääyö on tunnelmallinen tapahtuma, joka mahdollistaa ainutlaatuisen ja vaivattoman kirkollisen vihkimisen ilta-aikaan. Vihkipaikkana voi olla kirkko, kappeli, kirkkopuisto tai muu mielenkiintoinen ympäristö.

Vihkiminen voidaan toteuttaa joko yhden tai useamman parin samanaikaisena vihkimisenä. Kauniit ja tunnelmalliset häät on mahdollista toteuttaa Hääyössä ilman suuria kustannuksia.

Hääyölle on luotu yhteinen ilme ja verkkosivut.

Kaste.fi

Kaste.fi on erityisesti tuoreille vanhemmille suunnattu uusi sivusto, jonka tarkoitus on perustella kasteen merkitystä ja saada perhe valitsemaan ristiäiset vauvan ensimmäiseksi juhlaksi. Sivustolla on vertaistarinoita sekä mm. Ristiäisten muistilista ja useimmin kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen. Saat upotettua linkin Kaste.fi-sivulle yhteisten linkkien kautta kohdasta Perhejuhlat - kaste.fi

Uudistunut verkkovirsikirja

Yhteinen linkki uudistuneeseen virsikirja.fi:hin! Linkki: Kirjat - uudistunut verkkovirsikirja

Sinulla ei ole tarvittavia rooleja tähän portlettiin.