Kampanjat ja muu ajankohtainen Lukkarissa

Tällä sivulla kerrotaan Lukkarin yhteisistä ajankohtaisista sisällöistä.

Ekopaasto

Ekopaastoa vietetään 26.2.–11.4.2020 vaatteiden vastuullisuuteen liittyvällä teemalla. Yhteiset linkit löytyvät hakemalla Kampanjat - Ekopaasto.

Kumminkaa.fi

Kumminkaa.fi on uudistunut. Yhteiset linkit löytyvät hakemalla Perhejuhlat - Kumminkaa. Myös kummipäivälle on yhteiset linkit.

Hääyö.fi

Hääyö on tunnelmallinen tapahtuma, joka mahdollistaa ainutlaatuisen ja vaivattoman kirkollisen vihkimisen ilta-aikaan. Vihkipaikkana voi olla kirkko, kappeli, kirkkopuisto tai muu mielenkiintoinen ympäristö.

Vihkiminen voidaan toteuttaa joko yhden tai useamman parin samanaikaisena vihkimisenä. Kauniit ja tunnelmalliset häät on mahdollista toteuttaa Hääyössä ilman suuria kustannuksia.

Hääyölle on luotu yhteinen ilme ja verkkosivut.

Yhteisen linkit löydät hakemalla Perhejuhlat - hääyö

Kaste.fi

Kaste.fi on erityisesti tuoreille vanhemmille suunnattu uusi sivusto, jonka tarkoitus on perustella kasteen merkitystä ja saada perhe valitsemaan ristiäiset vauvan ensimmäiseksi juhlaksi. Sivustolla on vertaistarinoita sekä mm. Ristiäisten muistilista ja useimmin kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen. Saat upotettua linkin Kaste.fi-sivulle yhteisten linkkien kautta kohdasta Perhejuhlat - kaste.fi

Sinulla ei ole tarvittavia rooleja tähän portlettiin.