Uutislistaukseen

Tilauudistus on valmis – seurakunnan tulee päivittää tilojen tiedot

Seurakunnan tilojen löytäminen ja tilojen haku on uudistunut. Seurakunnassa tulisi nyt muokata tilojen tietoja, jotta kävijät voivat käyttää uutta hakutoimintoa.

Tiloihin tulleet uudet kentät tulevat näkyviin vasta, kun tilan tietoihin on syötetty uudistukseen liittyvät tiedot. Käy siis täyttämässä jokaiselle tilalle ”Tilan listaus- ja hakuehdot” -kohdassa ”tilan avainsanat”, ”paikan tapahtumatyypit” ja ”seurakunnat”. Tilan avainsanoissa (tyypeissä) on uutena "majoitustila" ja "tiekirkko".

Tilauudistuksen ensimmäisessä vaiheessa tilojen ulkoasu uudistui ja näkyviin tuli uusia tietoja, kuten "maksimihenkilömäärä", "varausyhteystiedot", "varustelu" ja "ohjeet varaajille". Nämä tiedot tulee myös lisätä kunkin seurakunnan tilan kohdalla erikseen, jotta ne näytetään. 

Uudet muokattavat kohdat on merkitty vihreällä Lukkari-ohjeen sivulla

Mikäli et onnistu julkaisemaan muutoksia tilojen tietoja muokatessasi, tarkista, että kaikki pakolliset kentät on täytetty. Esimerkiksi "Pääkuva tilasta" -kohdassa tilan kuvan alt-teksti on pakollinen. Mikäli tämä tieto puuttuu, ei muutoksia pysty julkaisemaan. Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä. 

Katso tilojen tietojen päivitysohjeet
Katso video tilauudistuksesta
 

2.11.2022 14.22