Terveisiä kehitystiimistä

Käyttökatkos ylläpidossa 27.-28.1.

Teemme Lukkarin kehityspäivitystä 27.1. klo 18.00 - 28.1. klo 08.00. Tällöin ei kannata tehdä ylläpitotöitä Lukkarissa koska muutokset eivät tallennu.

Verkkoselainten kehitys vaikuttaa Lukkarin someupotuksiin

Lisää kehitysuutisia kehityssivulla.

Yhteys Lukkari-tukeen Itsepalvelupisteen kautta

Lukkari-tuki on siirtynyt muun valtakunnallisen IT-tuen mukana käyttämään Itsepalvelupistettä osoitteessa: https://ipp.evl.fi. Jos sinulla on ongelmia Lukkarin kanssa, haluat kysyä neuvoa, kertoa kehitysideasi tms., niin ota yhteyttä Itsepalvelupisteen kautta. Tuen sähköposti verkkotuki@evl.fi lopetetaan pian.

Ongelman ratkaisua nopeuttaa, kun varaudut kirjaamaan palvelupyyntöön myös ongelmasivun tarkan internetosoitteen (www.xxxseurakunta.fi/...) ja jos mahdollista, myös kuvakaappauksen ongelmasta. Vain yksi asia per palvelupyyntö.

Tutustu ja ota käyttöön

Uusimmat yhteiset sisällöt

Kriisiviestintä

Katso kriisiviestintäsivulta ohjeet miten Lukkaria voi hyödyntää kriisiviestinnässä.

Julkaistut Lukkari-sivustot 2021

310. Keiteleen seurakunta, 12.1.2021, A