Hei Lukkarin ylläpitäjä!

Uudistimme Lukkari-ohjesivuston rakennetta. Omista osioistaan löydät nyt ohjeet Lukkarin päivitystyökalujen käyttöön, sisällöntuotantoon sekä yleisemmin verkkoviestintään. Oman kokonaisuutensa muodostavat lisäksi Tietoa Lukkarista ja sen kehityksestä sekä Palaute ja tuki.

Toivomme, että uusi rakenne on selkeä käyttää ja ohjeet löytyvät helposti. Sivusto ei kuitenkaan ole koskaan valmis, vaan sitä kehitetään edelleen. Palautetta ja kehitysideoita ohjesivustosta voi lähettää osoitteeseen julia.lundell(at)evl.fi.

Muista vastata ylläpitäjäkyselyyn

Ylläpitäjäkysely seurakuntien verkkotyöstä ja Lukkarista on avattu. Käy kertomassa mielipiteesi ja vaikuta Lukkarin tulevaisuuteen! Siirry kyselyynLinkki avautuu uudessa välilehdessä

1.6. Katkoiluit korjattu

Katkoiluja ei tunnu enää toistuvan korjausten jälkeen. Seuraamme tilannetta tarkasti, niin mikäli vielä huomaat sellaisia niin pyydämme olemaan matalla kynnyksellä yhteydessä meihin IPPn tai Facebook-ryhmän kautta.

Muita terveisiä kehityksestä

Lisää kehitysuutisia Lukkari-ohjeen kehityssivulla

Yhteys Lukkari-tukeen Itsepalvelupisteen kautta

Lukkari-tuki käyttää muun valtakunnallisen IT-tuen kanssa Itsepalvelupistettä osoitteessa: https://ipp.evl.fi. Jos sinulla on ongelmia Lukkarin kanssa, haluat kysyä neuvoa, kertoa kehitysideasi tms., niin ota yhteyttä Itsepalvelupisteen kautta. Vain yksi asia per palvelupyyntö.

Huom! Automaattinen käyttäjän tunnistus

IPP-järjestelmä tunnistaa käyttäjän automaattisesti  kun käyttät työkonettasi ja muilla laitteilla pyytää ensin kirjautumista z-tunnuksilla. Tästä syystä ei kysytä käyttäjältä sähköpostia, vaan käyttäjän yhteystiedot tulevat Lukkarituelle automaattisesti näkyviin.

Julkaistut Lukkari-sivustot 2022

341. Itävallan suomalainen seurakunta, 15.6.2022, A