Terveisiä kehitystiimistä

Lukkarin virkatodistuslomakkeen päivitystä lykätään kahdella viikolla.
Lukkarin yhteistä virkatodistuslomakkeen muutos oli tarkoitus tapahtua 3.3. mutta virkatodistuskäytännön muutos tarvitsi vielä lisäaikaa, joten yhteisen lomakkeen muutos siirtyy kahdella viikolla eteenpäin ja tehdään näillä näkymin 17.3. Voitte tehdä jo muutokset omalle Lukkari-sivustolle, koska uusi virkatodistustilauspalvelu on jo auki yksityishenkilöille. Kertauksena vielä uutiskirjeessä ollut ohje:

Muutos on huomioitava verkkosivustoilla niissä paikoissa, joissa virkatodistuksen tilaukseen on linkkejä. Lukkarin virkatodistuslinkki olisi nimettävä niin, että siitä käy ilmi, että se on vain organisaatioasiakkaille. Lukkari-sivustoille on lisättävä linkki yksityishenkilöiden virkatodistustilausta varten (tilaavirkatodistus.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä). Yksityishenkilöt eivät pysty 17.3. jälkeen tilaamaan virkatodistuksia Lukkarin tilauslomakkeella. Bannereita löytyy SakastistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Lukkarista löytyy yhteinen linkki virkatodistukselle.

Verkkoselainten kehitys vaikuttaa Lukkarin someupotuksiin

Lisää kehitysuutisia kLinkki avautuu uudessa välilehdessäehityssivulla.

Yhteys Lukkari-tukeen Itsepalvelupisteen kautta

Lukkari-tuki on siirtynyt muun valtakunnallisen IT-tuen mukana käyttämään Itsepalvelupistettä osoitteessa: https://ipp.evl.fi. Jos sinulla on ongelmia Lukkarin kanssa, haluat kysyä neuvoa, kertoa kehitysideasi tms., niin ota yhteyttä Itsepalvelupisteen kautta. Tuen sähköposti verkkotuki@evl.fi lopetetaan pian.  Vain yksi asia per palvelupyyntö.

Huom! Automaattinen käyttäjän tunnistus

IPP-järjestelmä tunnistaa käyttäjän automaattisesti  kun käyttät työkonettasi ja muilla laitteilla pyytää ensin kirjautumista z-tunnuksilla. Tästä syystä ei kysytä käyttäjältä sähköpostia, vaan käyttäjän yhteystiedot tulevat Lukkarituelle automaattisesti näkyviin.

Tutustu ja ota käyttöön

Uusimmat yhteiset sisällöt

Kriisiviestintä

Katso kriisiviestintäsivulta ohjeet miten Lukkaria voi hyödyntää kriisiviestinnässä.

Julkaistut Lukkari-sivustot 2021

314. Närpes församling, 1.3.2021, B