Terveisiä kehitystiimistä 4.1.

• Tapahtumia, jotka siirtyvät rajapinnan kautta Primestä tai Katrinasta Lukkariin, ei tällä hetkellä pysty muokkaamaan Lukkarin tapahtumahallinnassa. Vika saadaan korjattua viikon 2 aikana.
  • Teemme uudenvuodensiivousta seurakuntien Google Analytics tilien kohdalla. Aikoinaan on luotu turhan monimutkainen kokonaisuus, niin nyt kaikki sivustot ja niiden data siirretään hiippakuntakohtaisten tilien alle. Kun data ja sivustot on siirretty, tyhjäksi jäänyt seurakunnan Analytics-tili poistetaan. Kaikki käyttöoikeudet oman seurakunnan sivuston analytiikkaan säilyvät ja data säilyy. Teidän ei tarvitse reagoida automaattisiin viesteihin jotka tulevat Googlelta tilin poistamisen myötä.
  • Tapahtuman voi nyt merkitä striimi- tai hybriditapahtumaksi. Tämä onnistuu toistaiseksi vain tapahtumissa, jotka on luotu Lukkarin omassa tapahtumahallinnassa. Katrinassa tämä tulee mahdolliseksi ensi vuonna, Primen kanssa neuvottelut vastaavasta toteutuksesta ovat vielä kesken. Tarkemmat ohjeet striimi- ja hybriditapahtumien merkitsemiseen löydät Lukkari-ohjeesta.
  • B-sivustomallin alaseurakunnat löytyvät nyt ylimmäiseltä paikalta mobiilivalikon kummallakin välilehdellä.
  • Evästeiden hyväksyntä -ponnahdusikkuna tulee sivustoille vuodenvaihteen jälkeen.

Lisää kehitysuutisia Lukkari-ohjeen kehityssivulla

Yhteys Lukkari-tukeen Itsepalvelupisteen kautta

Lukkari-tuki käyttää muun valtakunnallisen IT-tuen kanssa Itsepalvelupistettä osoitteessa: https://ipp.evl.fi. Jos sinulla on ongelmia Lukkarin kanssa, haluat kysyä neuvoa, kertoa kehitysideasi tms., niin ota yhteyttä Itsepalvelupisteen kautta. Vain yksi asia per palvelupyyntö.

Huom! Automaattinen käyttäjän tunnistus

IPP-järjestelmä tunnistaa käyttäjän automaattisesti  kun käyttät työkonettasi ja muilla laitteilla pyytää ensin kirjautumista z-tunnuksilla. Tästä syystä ei kysytä käyttäjältä sähköpostia, vaan käyttäjän yhteystiedot tulevat Lukkarituelle automaattisesti näkyviin.

Tutustu ja ota käyttöön

Uusimmat yhteiset sisällöt

Kriisiviestintä

Katso kriisiviestintäsivulta ohjeet miten Lukkaria voi hyödyntää kriisiviestinnässä.

Julkaistut Lukkari-sivustot 2022

334. Norra Ålands församling, 18.1.2022, A