Tilat -listauksen luominen

Video-ohje

Jos seurakunnan tai seurakuntayhtymän alueella on paljon saman tyyppisiä tiloja (esim. useampia kirkkoja, kappeleita, seurakuntakeskuksia ja/tai leirikeskuksia jne.), kannattaa tehdä Tilat -listaus. Tilat -listauksessa ryhmitellään saman tyyppiset tilat ryhmiksi tilan tyypin mukaan. Tilat -listaus näkyy vasemman reunan navigaatiossa ja se helpottaa käyttäjää löytämään etsimänsä tilan. Tilat -listaukset eivät siis ole pakollisia vaan ne luodaan tarvittaessa.

Luo Tilat -listaus

1. Siirry Kirkot ja tilat -sivulle.
  2. Luo uusi ryhmä  Tilat -listauksiin tekemällä uusi alisivu Kirkot ja Tilat -sivulle. Käytä 1.08 Tilojen ja paikkojen listaus sivuvalikolla -sivupohjaa.
  3. Nimeä sivu ryhmän sisältöä kuvaavaksi esim. Kirkot ja kappelit tai Leirikeskukset jne.
  4. Syötä lyhyt kuvaus ryhmästä, jota olet luomassa. Voit lisäksi elävöittää kuvausta käyttämällä sopivaa kuvaa.
  5. Klikkaa näkymän alareunasta Julkaise ja siirry luodulle sivulle -painiketta. Tämän jälkeen voit siirtyä lisäämään Tila -sivuja äsken tekemäsi ryhmän alisivuiksi. Katso ohjeet vasemman reunan navigaatiosta: Tila -sivun luominen

6. Määrittele tila-listauksessa näytettävät tilat valitsemalla haluamasi tilan avainsana. Suosittelemme, että käytät vain yhtä avainsanaa listausta kohti. Vaikka Kirkot ja kappelit listaukseen voisi valita sekä "kirkko" ja "kappeli" -avainsanat, niin on hyvä valita vain toinen, jotta on helpompi välttää virheitä.