Ohjeistus tietosuojaselostelinkin lisäämiseen seurakunnille

1. Luodaan sivu tietosuojaselostetta varten

Tietosuojaselostesivu lisätään Info ja asiointi -osion alle omaksi alasivuksi. Sivumalliksi valitaan alasivuksi hyvin sopiva mahdollisimman yksinkertainen sivumalli, esimerkiksi 1.01 Perussivu sivunavigaatiolla.

Sivun luomisen jälkeen sivulle syötetään tietosuojaselosteen sisältö.

2. Lisätään tietosuojaselostelinkki sivuston alatunnisteeseen

Tämän jälkeen kun tietosuojaselostesivu on valmiina, voidaan tehdä linkitys sivulle sivuston alatunnisteeseen. Alatunnisteessa on tietosuojaselostetta varten linkkilista, joka löytyy seurakunnan alatunnisteen vasemmasta laidasta.

Siirry lukkarin työkaluvalikosta sivun muokkaustilaan ja tämän jälkeen siirry muokkaamaan kuvan osoittamaa linkkilistaa. Linkkilistaan valitaan esitysmalliksi Alatunnisteen (footer) tekstilinkit. Tämän jälkeen linkkilistaan lisätään uusi linkki, joka tulee osoittaa kohdassa 1) luotuun tietosuojaselostesivuun. Linkin otsikoksi asetetaan mahdollisimman havainnollinen teksti, esimerkiksi Seurakunnan tietosuojaseloste. Tämän jälkeen dialogi-ikkunan voi sulkea ja lisätty linkki tulisi näkyä linkkilistauksessa.

Tarkasta lopuksi vielä linkin toiminta!