Linkitys tapahtumahausta Tule mukaan -sivuille

Tapahtumat ja toiminnan esittelysivut linkitetään keskenään kategoriatasolla. Tapahtumahaun kategoriat ja Tule mukaan -osion pääsivut siis linkitetään toisiinsa.

Miten se toimii seurakuntalaisen näkökulmasta?

Esim. Minna Muusikko selaa tapahtumahaulla tulevia musiikkitapahtumia. Hän haluaisi tietää, millaisia musiikkiryhmiä seurakunnassa on ja pääsisikö hän laulamaan johonkin mukavaa porukkaan. Hän valitsee hausta kategorian Musiikki ja selaa tuloksia. Hän klikkaa Näytä lisää, ja saa lisää tuloksia ja linkin "Laulattaako - tutustu seurakunnan musiikkiryhmiin". Hän klikkaa linkkiä ja siirtyy sivulle Tule mukaan > Musiikki.

Mitä on valmiina eli tehty keskitetysti?

Kaikilla Lukkarisivustoilla on samat tapahtumakategoriat. Tule mukaan -osion sivurakenne ei ole teknisesti kiinnitetty mutta suosituksena on että päätasolla on vähintään samat osiot kuin tapahtumahaussa. Mainosmaiset linkkitekstit on tehty myös keskitetysti. Näitä voidaan kehittää ja vaihtaa sen mukaan, mikä todetaan toimivaksi.

Miten yhdistäminen tehdään ylläpidossa?

Yhdistämisen edellytyksenä on se, että sivulla on käytössä sivumalli 1.14 Ryhmän tai toiminnan sivu sivunavigaatiolla tai Tule mukaan -etusivu. Yhdistäminen on tehty keskitetysti Lukkari-tiimin toimesta.

Sinulla ei ole tarvittavia rooleja tähän portlettiin.