Linkitys tapahtumahausta Tule mukaan -sivuille

Tapahtumat ja toiminnan esittelysivut voi linkittää keskenään kategoriatasolla. Linkitys ei ole päällä automaattisesti vaan tapahtumahaun kategoriat ja Tule mukaan -osion pääsivut tulee yhdistää asetuksissa. Yhdistäminen onnistuu päätoimittaja-oikeuksilla.

Miten se toimii seurakuntalaisen näkökulmasta?

Esim. Minna Muusikko selaa tapahtumahaulla tulevia musiikkitapahtumia. Hän haluaisi tietää, millaisia musiikkiryhmiä seurakunnassa on ja pääsisikö hän laulamaan johonkin mukavaa porukkaan. Hän valitsee hausta kategorian Musiikki ja selaa tuloksia. Hän klikkaa Näytä lisää, ja saa lisää tuloksia ja linkin "Laulattaako - tutustu seurakunnan musiikkiryhmiin". Hän klikkaa linkkiä ja siirtyy sivulle Tule mukaan > Musiikki.

Mitä on valmiina eli tehty keskitetysti?

Kaikilla Lukkarisivustoilla on samat tapahtumakategoriat. Tule mukaan -osion sivurakenne ei ole teknisesti kiinnitetty mutta suosituksena on että päätasolla on vähintään samat osiot kuin tapahtumahaussa. Mainosmaiset linkkitekstit on tehty myös keskitetysti. Näitä voidaan kehittää ja vaihtaa sen mukaan, mikä todetaan toimivaksi.

Miten yhdistäminen tehdään ylläpidossa?

Yhdistäminen tehdään päätoimittajaoikeuksilla. Yhdistämisen edellytyksenä on se, että sivulla on käytöss sivumalli 1.14 Ryhmän tai toiminnan sivu sivunavigaatiolla tai Tule mukaan -etusivu.

Sivumallilla on navigaation alla Event Category-portletti, jolla kerrotaan järjestelmälle, mihin tapahtumakategoriaan sivu yhdistetään. Jokaisen kategoriaan voi lisätä vain yhden sivun.

Siirry sivulle Tule mukaan > Lapsille ja lapsiperheille. Klikkaa ratas-kuvakkeesta Event Category-portlet auki. Valitse valikosta tapahtumakategoria Lapsille ja lapsiperheille. Klikkaa tallenna.