Yhteisen sisällön lisääminen

Yhteisen sisällön lisääminen tarkoittaa nostolinkkien tekemistä kirkon yhteisille sivuille.

Video-ohje

Voi valita Perhejuhlat-, Apua ja tukea ja Tutki uskoa -alasivuille yhteistä sisältöä, joka näkyy sivun oikeassa palstassa ns. haitarielementtinä. Ks. esim. Ristiäiset Lappeenrannan seurakunnassa

1. Siirry haluamallesi alasivulle (Perhejuhlat, Apua ja tukea tai Tutki uskoa).

2. Varmista, että ole Muokkaa sivua -tilassa.

3. Valitse sivulle sopiva Teema valikosta. Saat Teemavalikon näkyviin klikkaamalla sivun yläreunassa olevasta Painikkeesta.

4. oikeaan yläreunaan aukeaa näkyviin Teemavalikko. Klikkaa teemavalikon Muokkaa sisältöä -painiketta.

5. Paina Yhteisen sisällön sanasto -linkkiä (esimerkissä fontti on valkoinen eikä se siksi näy kunnolla).

6. Valitse listasta sivun aiheeseen sopivat avainsanat.

7. Paina Julkaise-painiketta, kun olet valinnut sopivat avainsanat.

8. Siirry valitsemaan yhteistä sisältöä sivun oikeaan laitaan. Voit valita yhteistä sisältöä oikean reunan pieniin CONTENT-porletteihin. Klikkaa portletin painikkeista oikean puoleista Pilvi-painiketta.

9. Valitse yhteisen sisällön artikkelista sivulle sopiva artikkeli. Voit valita yhteen portlettiin yhden artikkelin, voit valita yhdelle sivulle useita yhteisen sisällön artikkeleita.