Tapahtumalistaus sisältösivulle

Tapahtumalistaus-portletin avulla voidaan sivulle tuoda listauksena osa tapahtumakalenterin tapahtumista. Listauksia voi tehdä tapahtumakategorian, avainsana tai seurakunnan mukaan.

Esimerkkejä

• Joulusivu, johon listataan vain joulun tapahtumat avainsanalla
  • Apua ja tukea -osioon listataan kaikki vertaistuen tapahtumat (kategoria Apua ja tukea)
  • Nuorten sivulle listataan vain nuorten tapahtumat (kategoria Nuorille)
  • Kouluikäisten sivuille listataan vain kouluikäisten tapahtumat (avainsana)
  • Kappeliseurakunnan lastentapahtumat listataan (seurakunta + lapsille ja lapsiperheille -kategoria)

Listaukseen voi valita siis joukon tapahtumia eri suodatusehdoin kuten seurakunnan, kategorian, ajanjakson tai avainsanan mukaan. Listaus nostaa tapahtumat aikajärjestyksessä listaan. Tapahtumien järjestystä ei voi muuttaa.

Tapahtumalistaus on mahdollista kuudessa sivumallissa

1.12 Perussivusivunavigaatiolla ja tapahtumalistauksella

1.13 Perussivu sivunav., tapahtumalistauksella ja yhteystietonostolla ym.

2.09 Tule mukaan -etusivu

1.14 Ryhmän tai toiminnan sivu sivunavigaatiolla

2.10 Pääosio-etusivu linkkilistoilla ja rss-syötteillä

2.11. Mediasivu ilman navigaatiota

Kun olet luonut sivun, voit määritellä mitä tapahtumia sivulla listataan.

Määrittele näytettävät tapahtumat Tapahtumalistauksen asetuksista painamalla Muokkaa-tilassa listauksen alla olevaa Ratas-painiketta.

Asetuksissa voit määritellä listauksen tapahtumat seuraavien sääntöjen mukaan:

Seurakunta (koskee vain yhtymiä) = valitse, minkä seurakunnan tapahtumat näytetään, jos et valitse mitään, niin kaikkien sivustoon liitettyjen seurakuntien tapahtumat näytetään listauksessa.

Tapahtumakategoria = valitse, minkä tapahtumakategorian tapahtumat näytetään listauksessa.

Avainsanat = valitse, minkä avainsanan sisältävät tapahtumat näytetään listauksessa. Käytä avainsanoissa yksittäisiä sanoja tai yhteen kirjoitettavia yhdyssanoja. Älä käytä erikoismerkkejä tai numeroita avainsanoissa.

Näytettävien tapahtumien määrä = valitse, kuinka monta tapahtumaa listauksessa näytetään kerralla. Jos listattavia tapahtumia on enemmän, tapahtumat jaetaan eri sivuille. Sivuja voi vaihtaa listauksen alaosassa.

Näytä menneet tapahtumat = Valitse, näkyykö listauksessa menneet tapahtumat.

Ajanjakso = Voit määritellä tarkemmin, minkä ajanjakson tapahtumat listauksessa näytetään. Voit lisätä vain aloitus tai lopetuspäivämäärän, jos haluat.

Otsikko ja Ingressi = Voit lisätä listauksen yläreunaan otsikon ja/tai ingressin halutessasi. Katso esimerkki alta.

Näytä kategoriasymbolit = Valitse haluatko, että listauksen tapahtumissa näkyy kategoriasymboli. Katso esimerkki alta.

Valitse tyyli = leveä/kapea. Voit valita miltä listauksen tapahtumat näyttää valitsemalla kahdesta vaihtoehdosta. Leveä on oletusvalinta.