Etusivun laatikko viestii siitä, että ollaan hengellisen yhteisön sivustolla

Yhteisen konseptin mukaan seurakunnan sivuston tulee erottua ensisijaisesti hengellisen yhteisön sivustoksi. Tästä syystä oletuksena laatikossa on päivän sana ja linkit jumalanpalvelustietoihin, esirukouspyyntöön ja Raamattuun. Linkit on vaihdettavissa mutta laatikon hengellinen idea kannattaa huomioida.

Loppukäyttäjäkyselyssä tammikuussa 2018 kysyttiin kantaan väittämään "Päivän sana on oikealla paikalla etusivun ylimpänä asiana.". Seurakuntalaisista noin 65% oli väittämän kanssa melko samaa mieltä tai erittäin samaa mieltä. 26% ei osannut sanoa kantaansa. Eri mieltä väittämän kanssa oli 9%.

Voiko hengellinen viesti olla muu kuin päivän sana?

Kyllä voi. Laatikon ylläpidossa on päätoimittajan oikeuksilla näkyvissä vaihtoehto Kriisiviesti. Esitystyyli luo tumman harmaan tausta ja vaalean tekstin. Tällä esitystyylillä laatikossa voi pitää jotain muuta hengellistä tekstiä esim. rukousta tai lainausta.

Twaarnan upottaminen on myös mahdollista, mutta se vaatii lukkaritiimin toimenpiteitä.

Laatikon käyttö kriisiviestinnässä

Kriisitilanteessa päivän sanan paikalle voi vaihtaa tilanteeseen sopivan tekstin ja linkit.

Siirry etusivun muokkaustilaan > Klikkaa päivän sanan alapuolella mustassa palkissa olevaa ratasta > Valitse esitystavaksi Kriisiviesti ja lisää teksti ja linkit > Paina tallenna

Lue lisää kriisiviestinnästä