Tutki uskoa -ohje

Pääsivun sivumalli (2.10 Pääosio-etusivu linkkilistoilla ja rss-syötteillä)

Samalla sivumallilla on mahdollisuus rakentaa hyvin erilaisia toteutuksia. Portletteja on paljon mutta suositeltavaa on, ettei kaikkia portletteja käytetä, ettei sivusta tule liian pitkää. Sisältöä voi hyvin jakaa alasivuille. Mahdolliset alasivut linkitetään linkkityökalulla sivun alkuun.

Mediasivu ilman navigaatiota 2.11.

Tutki uskoa –osion alasivuna voi käyttää mitä tahansa sivumallia. Uudella sivumallilla 2.11. voi rakentaa Tutki uskoa –osion alle esim.

• pienen ”nettikirkon” tai ”verkkokirkon” eli: omat verkkolähetykset ja radiojumalanpalvelukset sekä linkit Ylen ja evl.fi:n tuotantoihin tai
  • rauhallisen sivun pelkästään hartausaineistoille
  • korvata pääsivun linkkilistat alasivuina

Sivumallissa on 10 content portlettia, joilla voi rakentaa sisältöjä ”haitarina”. Content portletteja voi käyttää myös upotuksiin tai videosisältöihin.

Ohjeita

Voit luoda Alasivuvalikon Linkkilistaus-porteletin avulla.

Alasivuvalikon luominen linkkilistalla

Kun olet luonut Alasivuvalikon voit luoda Tutki uskoa -alasivut

Alasivujen luominen

Tutki uskoa -alasivuille on tarjolla linkkejä Evl.fi-sisältöön. Linkkisisällöt voi lisätä vihreän pilvikuvakkeen takaa (Bannerit - tutki uskoa - )