Luottamushenkilöiden yhteystiedot

Luottamushenkilöiden yhteystiedot syötetään samalla lomakkeella kuin työntekijöiden yhteystiedot. Heidän kohdallaan on tärkeä muistaa lisätä rasti ruutuun "Rasti ruutuun, jos Ei ole seurakunnan työntekijä". Rasti löytyy nimikkeen syöttökentän alta.

Rastin avulla luottamushenkilöt eivät listaudu samaan aakkoslistaan kuin työntekijät. Tämä on säädettävissä listaussivun asetuksissa.

Video-ohje »

Luottamushenkilöt voidaan listata avainsanan/tägin avulla joko yhteystiedot-osioon tai vaikka Info ja asiointi -osioon. Jos halutaan listata varajäsenet eri listaan, tulee varajäsenille määrittää eri avainsana.

Huom! Avainsana tulee olla yksi sana ilman välilyöntiä tai erikoismerkkejä. Esim. "Kirkkovaltuuston varajäsen" ei toimi.