Kirkot ja tilat - osio sekä Hautausmaat -osio

Kirkkot ja tilat -verkkokoulutus »

Tilojen syöttö etenee siten että ensin luodaan tilan sivu (kirkot ja tilat -osioon), sen jälkeen syötetään tilan tiedot. Jos on haluat tehdä tilalistauksia, on ne tehtävä ensin ennen tilan sivun luomista. Hautausmaiden sivut luodaan osioon Hautausmaa/hautausmaat. Tilan esittelysivulle on oma sivumalli.

Tila-listauksen ohjeeseen »

Tila -sivun luominen

Video-ohje

1. Mene Kirkot ja tilat -sivulle.

Jos olet tehnyt Tilat -listauksia, siirry vielä sopivalle Tilat-listaus -sivulle (esim. Kirkot) ja luo Tila -sivu tämän sivun alisivuksi ohjeen kohdassa 2 kerrotulla tavalla.

1. Siirry muokkaustilaan näkymän oikeasta yläkulmasta Muokkaa sivua -painikkeesta.

1. Valitse Työkalut -valikosta Lisää uusi sivu.

1. Täytä tilan tiedot Uusi sivu -näkymään.

Sivun Nimi: Täytä tähän kirkon tai muun tilan nimi.

Kuvaus hakukoneita varten: Lisää tähän maksimissaan 118 merkkiä pitkä kirkon tai muun tilan kuvaus hakukoneita varten. Jos hakukoneille kuvattava tila olisi esimerkiksi Tapiolan kirkko, kuvaus voisi olla: "Tapiolan seurakunnan pääkirkko. Suunnitellut Aarno Ruusuvuori. Moderni kirkko Tapiolan keskustassa."

Sivumalli: 1.07 Tilan tai paikan sivu sivunavigaatiolla.

Määritellään minkä tasoinen Tila -sivu on, valitse: Sivu on alisivu nykyiselle sivulle

Piilota navigaatiosta: Jätä tyhjäksi.

Paina lopuksi Julkaise ja siirry luodulle sivulle -painiketta. Siirryt automaattisesti tilan tyhjälle sivulle, johon voit täyttää tekemäsi tilan (kirkko, kappeli, seurakuntakeskus jne.) tarkemmat tiedot. Katso ohjeet vasemman reunan navigaatiosta: Tilan tietojen syöttäminen ja muokkaaminen

Syötä seuraavaksi tilan tiedot, katso ohje