Kirkot ja tilat - osio sekä Hautausmaat -osio

Kirkkot ja tilat -verkkokoulutus »

Jokaiselle tilalle luodaan oma tilasivu (1.07). Mikäli tilat halutaan ryhmitellä omiksi tilalistuksiksi, tee ennen tilasivun luomista tilalistaussivu (1.08) ja vasta tämän jälkeen tilasivut. Tila/tilalistaussivu luodaan ylänavigaation Kirkot ja tilat -osion alle.

Hausmaa -osion alle on luotu sivuston perustamisen yhteydessä joko Hautausmaa tai Hautausmaat -osio riipuen siitä onko seurakunnalla yksi vai useampi hautausmaa. Mikäli navigaatiossa on Hautausmaa, sivumallina on valmiina 1.07 ja jos Hautausmaat, sivumallina on sivumalli 1.08. Tämän tilalistaussivun alle luodaan hautausmaiden sivut sivumallilla 1.07.

Tila-listauksen ohjeeseen »

Tila -sivun luominen

Video-ohje

1. Mene Kirkot ja tilat -sivulle.

Jos olet tehnyt Tilat -listauksia, siirry vielä sopivalle Tilat-listaus -sivulle (esim. Kirkot) ja luo Tila -sivu tämän sivun alisivuksi ohjeen kohdassa 2 kerrotulla tavalla.

1. Siirry muokkaustilaan näkymän oikeasta yläkulmasta Muokkaa sivua -painikkeesta.

1. Valitse Työkalut -valikosta Lisää uusi sivu.

1. Täytä tilan tiedot Uusi sivu -näkymään.

Sivun Nimi: Täytä tähän kirkon tai muun tilan nimi.

Kuvaus hakukoneita varten: Lisää tähän maksimissaan 118 merkkiä pitkä kirkon tai muun tilan kuvaus hakukoneita varten. Jos hakukoneille kuvattava tila olisi esimerkiksi Tapiolan kirkko, kuvaus voisi olla: "Tapiolan seurakunnan pääkirkko. Suunnitellut Aarno Ruusuvuori. Moderni kirkko Tapiolan keskustassa."

Sivumalli: 1.07 Tilan tai paikan sivu sivunavigaatiolla.

Määritellään minkä tasoinen Tila -sivu on, valitse: Sivu on alisivu nykyiselle sivulle

Piilota navigaatiosta: Jätä tyhjäksi.

Paina lopuksi Julkaise ja siirry luodulle sivulle -painiketta. Siirryt automaattisesti tilan tyhjälle sivulle, johon voit täyttää tekemäsi tilan (kirkko, kappeli, seurakuntakeskus jne.) tarkemmat tiedot. Katso ohjeet vasemman reunan navigaatiosta: Tilan tietojen syöttäminen ja muokkaaminen

Syötä seuraavaksi tilan tiedot, katso ohje