Käyttöönotto

Tässä osiossa kerrotaan Lukkarin käyttöönotosta seurakunnassa. Vaikka Lukkarin tekninen käyttöönotto on nopea toimenpide, sisältötyössä riittää tehtävää muutamaksi kuukaudeksi.

Ei ole olemassa kahta samanlaista seurakuntaa, joten verkkosivustouudistus on aina omanlaisensa projekti. Tästä osiosta löydät työkaluja seurakunnan Lukkari-projektin työn suunnitteluun ja työmäärän arviointiin.

Huomioitavaa Lukkarin käyttöönottoa suunnitellessa

• Ketkä ovat projektin vastuuhenkilöt?
  • Onko heille varattu työaikaa projektin edistämiseen?
  • Miten muu työyhteisö osallistuu projektiin?
  • Kuinka paljon vanhan verkkosivuston sisältöä on mahdollista käyttää Lukkari-sivustolla?
  • Kuka vastaa uusien sisältöjen luomisesta?

Miten mukaan

Lukkarin käytön voi aloittaa pääsääntöisesti joko keväällä tai syksyllä. Jos seurakuntanne, tai seurakuntayhtymänne on kiinnostuneista verkkosivuston uudistamisesta Lukkarilla, lähetä viestiä osoitteeseen verkkotuki@evl.fi

Julkaistut sivustot

Katso lista julkaistuista Lukkarisivustoista