Apua ja tukea -sivun ohje

Apua ja tukea -osiossa kerrotaan ytimekkäästi seurakunnan tarjoamat auttamistavat kuten diakonia ja perheneuvonta.

​ Apua ja tukea -sivun verkkokoulutus »

Kaksi vaihtoehtoista sivumallia pääsivulle

Oletuksena käytössä oleva pääsivun sivumalli | Ideana on rakentaa eri teemoille alasivut, joista linkittyy yhteistä sisältöä paikallisen sisällön lisäksi.

Kevyempi vaihto / suppeamman sisällön sivumalli | Koko apua ja tukea -osion sisältö voidaan rakentaa yhdelle sivulle. Lisäksi oikeaan reunaan voi linkittää yhteistä sisältöä.

Sivumallia ei voi vaihtaa itse päätasolle mutta vaihdon voi pyytää verkkotuki@evl.fi.

Käyttö-ohjeet

Sisällön lisääminen Content -portlettiin

Alasivun luominen

Linkkilistan käyttö alasivuvalikkona

Yhteisen sisällön lisääminen

Ota yhteyttä /Esimerkki

Vastaanotot diakoniatoimistossa ma-pe klo 8-10 seurakuntatalolla, os. esimerkkitie 10

Diakoni Essi Esimerkki, puh. 040 555 5555

Voit ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään, kun

• haluat puhua asioista jonkun kanssa luottamuksellisesti,
  • haluat osallistua vapaaehtoistoimintaan,
  • tarvitset tukea vaikeuksissasi.

Apua ja tukea sivun alasivut

Alla on listattuna aiheita, joihin ihmiset etsivät tukea Internetistä. Näissä alasivuilla voit kuvailla tarkemmin seurakunnan alueella tarjottavia auttamispalveluita.

Voit tuoda alasivuille paikallisten yhteystietojen ja artikkeleiden lisäksi myös yhteistä sisältöä ja bannereita.

1. Luo Apua ja tukea -sivulle alasivuvalikko

Luo Apua ja tukea -sivulle alhaalla näkyvän esimerkin mukainen alasivuvalikko.

Apua ja tukea alasivuvalikon luomisohje »

2. Luo alasivuille sivut

Kun olet luonut alasivuvalikon, luo alasivut joihin alasivuvalikko viittaa.

Alasivun luominen »

3. Syötä alasivuille sisältöä

Apua ja tukea -alasivuille tulee monipuolista paikallista ja yhteistä sisältöä. Annamme muutamia esimerkkejä alasivujen sisällön luomiseen ja valintaan.

Apua ja tukea -alasivun sisältö »