Kampanjat Lukkarissa

Tällä sivulla kerrotaan Lukkarin yhteisistä ajankohtaisista sisällöistä.

Ekopaasto 14.2.-31.3.2018 

  • Ekopaasto,fi-sivustoon ohjaavat bannerit.
  • Bannerit löytyvät yhteisistä linkeistä nimillä "Kampanja - Ekopaasto 2018 - neliökuva" ja "Kampanja - Ekopaasto 2018 - vaakakuva". 
  • Lisätietoa Ekopaastosta

Joulu

Joulu.fi banneri ja etusivun taustakuva

  • Joulu.fi sivustoon ohjaava banneri. Löytyy yhteisistä linkeistä "Kampanjat - Joulu.fi"
  • Etusivun pääkuva (jpg) Tallenna kuva omalle koneelle ja lisää se etusivun pääkuvaksi. Lisää kuvan lisäysikkunassa myös linkki joulu.fi sivulle.

 

Jouluvideo (yhteinen sisältö)

12. joulukuuta julkaistaan tämän vuoden jouluevankeliumivideo, jonka voi upottaa omille Lukkari-sivuille yhteistä sisältöä käyttämällä. Yhteiset sisällöt löytyvät Content-portletin vihreän pilvikuvakkeen takaa. Videoupotuksen tunniste on "Joulu.fi - jouluevankeliumivideo". Videon alkuperäistiedostot (myös tekstitetty versio) on ladattavissa verkossa, jotta videot voi suoraan ladata myös omiin somekanaviin.

 

#joulurauhaa-someseinä (yhteinen sisältö)

Yhteisen sisällön kautta Lukkarin Content-portlettiin voi lisätä myös yhteisen #joulurauhaa-someseinän, johon kerääntyy Instagramiin ja Twitteriin lähetetyt kuvat, joissa kyseinen hashtag on mainittu. Someseinäupotuksen tunniste on "Joulu.fi - #joulurauhaa-someseinä".

 

Kauneimmat joululaulut:

  • Etusivulle sopiva tekstillinen linkki sekä banneri löytyvät yhteisistä linkeistä: kampanja - joulu - kauneimmat joululaulut 2017
  • Etusivun pääkuva (jpg) Tallenna kuva omalle koneelle ja lisää se etusivun pääkuvaksi. Lisää kuvan lisäysikkunassa myös linkki kauneimpien joululaulujen sivuille.

Jouluradio:

  • Jouluradio linkki löytyy yhteisistä linkeistä: kampanjat - joulu - jouluradio pyöreä banneri ja kampanjat - joulu - jouluradio jäisellä nurmella

Muistathan, että tapahtumahaun yläpuolella oleva linkkilista sopii käytettäväksi erityisesti jouluna. Kokoa joulun tapahtumat yhdelle sivulle avainsanalla ja tee kuvallinen näyttävä bannerilinkki sivulle tapahtumahaun sivulle.

Sinulla ei ole tarvittavia rooleja tähän portlettiin.