Perhejuhlat ja hautajaiset

Perhejuhlille eli ristiäisille, rippijuhlille, häille ja hautajaisille luodaan kullekin oma alasivu. Perhejuhlista on olemassa yhteistä sisältöä, jota voi lisätä sivuille valmiina linkkeinä oikeaan reunaan. Sivun keskiosaan tulee paikallista tietoa kustakin perhejuhlasta.

Yksi perhejuhlasivun päätason linkki voi olla Perhejuhlat ulkomailla.

Johdata lukija tunnelmaan

Sivun alussa kannattaa olla muutama lause johdattamassa aiheen tunnelmaan. Johdantolause voi kertoa vaikka toimituksen kristillisestä sanomasta tai lukijan tilanteesta. Esim. " Kristillinen hautaan siunaaminen on sekä suru- että kiitosjuhla. Iankaikkisen elämän toivo .."

Kerro, miten perhejuhla järjestetään

Kerro sivulla, mihin tulee ottaa yhteyttä ja mitä asioita tulee huomioida missäkin järjestyksessä. Kerro myös hinnat selkeästi tai linkitä Info ja asiointi -osiossa oleviin hintatietoihin tai vuokraustietoihin.

Esimerkkejä paikallisesta sisällöstä

• Yhteystiedot
  • Hinnat ja varaus/vuokrauskäytännöt
  • Paikalliset käytännöt tilaisuudessa