« Edellinen askel - Päävalikko Seuraava askel - Ajankohtainen sisältö »

Aluevalikko ja alatunniste (footer)

Aluevalikolla tarkoitetaan Taajama-, Emo-, Urbaani-sivustomallien yläreunassa oleva pudotusvalikkoa.

Aluevalikon kautta käyttäjä voi siirtyä sivustolla eri seurakuntien sivuille. Aluevalikon avulla käyttäjä löytää nopeasti tietyn seurakunnan tiedot Lukkarisivustolta.

Kirkon tiedotuskeskuksen Lukkari-tiimi lisää aluevalikkoon linkit seurakuntien sivuille.

Alatunnisteen (footer) muokkaaminen

Alatunnisteessa on kolme portlettia. Voit muokata kahta vasemman reunan portlettia, joista toinen on vapaa Content-portletti ja toinen Linkkilistaus-portletti. Content-portlettiin voit lisätä esimerkiksi seurakunnan yleiset yhteistiedot, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.

Linkkilistaus-portlettiin voit lisätä vaikkapa linkit tärkeään tietoon tai usein etsittyyn tietoon verkkosivustoilla.

Content-portlet ohje >>

Linkkilistaus-portlet ohje>>

Yleinen portlet-ohje >>

Lukkarituen alatunnisteessa on esitettynä yhteistietoja ja linkkejä. Voit luoda seurakuntanne sivulle samanlaiset käyttämällä altunnisteen portletteja.

« Edellinen askel - Päävalikko Seuraava askel - Ajankohtainen sisältö »